Ungdomsgruppen- Vi startar igen den 10 februari digitalt.
Vi är den yngre generationen på ÅSS. Vi träffas digitalt på plattformen ZOOM på onsdagar alla jämna (helgfria) veckor. Vi börjar klockan 18.00 och brukar avsluta 20.00. Behöver man gå tidigare så gör man det. Kommer man sent är det bra om man meddelar det innan. För att delta maila valerie@angestgoteborg.se 

Här får du möjlighet att träffa människor i din egen ålder med liknande erfarenheter. Yngre åldersgräns är 16 år, övre gräns är 26 år. Huvudmålet med gruppen är att alla som deltar skall må så bra som möjligt.

Du kommer som du är och delar med dig av dina erfarenheter som du själv vill och kan. Det finns inget taltvång, du kan välja att bara lyssna på de andra deltagarna. Ofta så kan det vara så att man bara vill lyssna första gången.

Ett möte börjar vanligtvis med att ledaren läser upp några enkla regler som vi kommit överens om, exempelvis att allt som sägs stannar inom gruppen. Sedan diskuterar vi ett ämne som vi drar utifrån lappar deltagarna själva skrivit anonymt. Exempel kan vara ”mediciner”, ”relationer”, ”hur man kan använda sin känslighet på ett bra sätt”, ”självförtroende” osv. Alla förslag är välkomna och lämnas helt anonymt och dras slumpmässigt ur en skål. När vi känner att ämnet är uttömt brukar vi ta en fikapaus (om man vill). Sedan umgås vi med varandra på ett mindre formellt sätt. Vi kanske spelar något spel eller bara samtalar fritt.

Under våra möten kan du boka ett möte för att träffa ledaren enskilt. Detta kan du självklart även göra via mail eller telefon.

Kom ihåg att alla känslor är tillåtna. Vi vet alla att första gången kan kännas jobbig, men vi har en öppen och trygg stämning och du accepteras precis som du är. Ta gärna med en anhörig eller liknande om det känns tryggt.

För mer info, kontakta gruppledaren Valérie

Varmt välkommen!