Så här kommer du i kontakt med ÅSS

Vi som arbetar på Ångestsyndromsällskapet i Göteborg heter Ellinor Albrektsson, Git Jönsson, Mona Ringebrand och Valérie Jadenheimer. Dessutom arbetar ett antal föreningsmedlemmar ideellt. De hjälper till med träningsgrupper, ”öppet hus”-verksamhet, enskilda samtal, jourtelefon, styrelseuppdrag till exempel. Alla som arbetar inom Ångestsyndromsällskapet i Göteborg har personlig erfarenhet av hur det är att leva med ångestsyndrom eller är anhörig till en drabbad.

Kontakta oss

Eller skicka ett meddelande till oss direkt via vårt formulär nedan. Du kan också följa eller kontakta oss via sociala medier.

  Här kan du anmäla dig till vårt veckobrev

   jag godkänner härmed följande villkor: I och med att jag skickar in denna ansökan, så innebär detta samtidigt ett samtycke från mig att ÅSS får spara mina uppgifter, enligt EU:s Dataskyddsförordning GDPR. De personuppgifter som du lämnar, kommer endast att användas inom ÅSS egen administration, t.ex för utskick och medlemsbrev. Du kan när som helst begära att bli raderad från registret.

   Ring

   Mer information hittar du under rubriken Verksamhet, fliken Telefonjour

   Mejla

   Ett bra sätt att komma i kontakt med ÅSS är att använda vårt formulär för att skicka e-post. OBS våran utgående epost har en tendens att hamna i skräpposten!

   Skriv

   Trött på tangentbordet? Skriv ett brev! Adressen är Järntorget 7, 413 04 Göteborg.

    

   Observera!

   Alla ni som önskar ha mailkontakt med oss här på ÅSS behöver gå in och göra en justering för att våra svar inte skall hamna i eran skräppost, vilket gör att det är lätt att missa mailen. 
   Nedan följer en liten instruktion vad ni kan göra:

   Lägg till avsändaradressen i ADRESSBOKEN ökar chansen för att inte spamklassas.
   Markera mailet i mappen SKRÄPPOST och välj INTE SKRÄPPOST (dvs lära programmet att det inte är skräppost). Detta görs på olika sätt i respektive program… (Outlook på datorn: Högerklicka och välj SKRÄPPOST / MARKERA SOM ICKE SKRÄPPOST)

   Tack på förhand för eran hjälp!