Evenemangsdetaljer

Detta evenemang slutade den 29 maj 2023


OBS!!! Ny starttid är 17:20. Var vänlig och se till att vara i tid – efter 17:20 släpper vi inte in fler i lokalen. Det står fel starttid i vårprogrammet.

Workshop i meditation ledd av Jonatan som har flerårig erfarenhet av meditation samt egen erfarenhet av ångestsyndrom. Jonatan går igenom några meditationstekniker som vi sedan praktiserar tillsammans. Varje tillfälle börjar med en introduktion, därefter gemensam meditation och slutligen en avstämning där du har möjlighet att ställa frågor eller dela med dig av hur det gick om du skulle vilja det. De första gångerna mediterar vi 15 minuter, därefter förlängs meditationstiden successivt under terminens gång. Alla är välkomna oavsett tidigare meditationserfarenhet eller bakgrund. Det går bra att påbörja workshopen när som helst under terminen. Totalt 14 tillfällen.

Om du har frågor eller funderingar, skriv till jonatan_heijmans@hotmail.com

Anmälan och kostnad: Anmäl ditt intresse till info@angestgoteborg.se eller via telefon 031-13 70 91
Workshopen är gratis för medlemmar. För övriga kostar den 500 kr – betala i så fall in via Swish (123 307 88 54) eller plusgirokonto (48 104 23-6), glöm inte att ange fullständigt namn och ärende.