Kära föreningsvänner!

 

Nu är vi tillbaka från semestern och öppnar upp igen.

 

Torsdagsträffen är tillbaka, vi ses i vår lokal 17:00-20:00. Föranmälan gäller tills vidare – mejla till angestgoteborg@gmail.com

 

Det är inte optimalt med föranmälan – men anledningen är att vi endast har en föreningsvärd på träffarna. Vi söker efter volontärer, och så snart vi har ordnat så att vi kan vara två värdar kan vi ta bort föranmälan. Vi tar tacksamt emot förslag på personer som vill volontär-arbeta!  

 

Jourtelefonen öppnar denna vecka. Till den kan man ringa vardagar 13:00-15:00 för att få medmänskligt stöd – eller om man har frågor om föreningen. Numret är 031-13 70 91.

 

Ungdomsgruppen drar igång onsdag 7 september 18:00-20:00. Ingen föranmälan krävs, det är bara att dyka upp. Vi ses i vår lokal på Järntorget 7, vån 3. Gruppen kommer att träffas varannan vecka, jämna veckor.

 

En självhjälpsgrupp för blandade åldrar hoppas vi kunna starta upp under hösten. Än så länge har vi få intresseanmälningar, men så snart vi fått ihop tillräckligt med deltagare så kan vi dra igång gruppen. Om du vill vara med skickar du en intresseanmälan till angestinfo@angestgoteborg.se

 

Snart kommer höstprogrammet med information om övriga föreningsaktiviteter. Bland annat har vi flera mycket spännande föreläsningar på schemat!

 

Hjärtligt välkommen till ÅSS!

 

Med varm hälsning

Personalen på ÅSS