Se film med ÅSS

Trots läget med Coronaviruset har vi valt att ändå – än så länge – fortsätta erbjuda gemenskap och underhållning i form av vår eminenta filmklubb. Vår inställning är att så länge som var och en tar ansvar för att förhindra smittspridningen så kan vi framskrida som vanligt med klubben.  

Vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer: stanna hemma om du har förkylningssymtom, tvätta eller sprita händerna ofta, hosta eller nys i armvecket och undvik att röra ögon, näsa, mun.

Med detta sagt – varmt välkommen till mars månads filmkväll hos ÅSS! Den här gången har vi valt en film som flera medlemmar rekommenderat. En ”feel good”-film med djup skulle man kunna säga. Så skriv upp i almanackan: fredag 27 mars klockan 18:00-21:00. Ta hand om varandra, hoppas vi ses!    

Får vi be dig att SMS:a oss om du tänker komma på filmkvällen. Bara så vi vet ungefär hur många som kommer. SMS:a i så fall Jaana på 0723-54 24 97. Tack!        

 Många feel good hälsningar

Jaana & Petter

Film: The Fundamentals of Caring
Genre: Drama, Komedi År: 2016 Längd: 93 min Regissör:  Rob Burnett Aktörer: Paul Rudd, Craig Roberts, Selena Gomez, Jennifer Ehle, Megan Ferguson.  
I denna inspirerande kompiskomedi ger sig en ung patient och hans vårdare ut på en resa på jakt efter landmärken, men hittar istället både hopp och vänskap. Ben är en pensionerad författare som efter en personlig tragedi börjar arbeta som vårdare. Efter sex veckors utbildning möter han sin första kund, Trevor, en svärande 18-åring med muskeldystrofi. En är förlamad känslomässigt, en är förlamad fysiskt, tillsammans gör de en resa till alla de platser Trevor har blivit besatt av när han tittat på de lokala nyhetssändningarna.  
2020-03-25T10:19:58+02:00 2020-03-24|