Se film med åss

Föreningssystrar och bröder! Det är snart dags för den andra filmträffen som äger rum sista fredagen i februari. Premiärträffen blev lugnt sagt en framgång. Vi var nästan 10 stycken som mös framför en film som nog inte lämnade någon oberörd.

Lägg för en stund alla krav och orosmoln åt sidan, och slappna av i våra sköna soffor och fåtöljer framför ett stycke kvalitetsfilm. Kom precis som du är, med alla känslor och tankar du bär på i stunden. Vill du inte prata är det helt OK. Du kan komma och gå när du vill. Skulle du behöva lite pepp eller stöd för att fixa att ta dig hit får du gärna ringa eller sms:a Petter, numret finns nedan.    

Vi väljer omsorgsfullt ut filmer som engagerar och väcker tankar och känslor. Förhoppningen är att de ska säga oss något om livet och om oss själva, utan att det för den sakens skull blir tungt eller pretentiöst. Filmvalet den här gången tror vi kommer mätta vår hunger efter både spänning och innehållsmässigt djup. Filmen vann två Oscars.       

OBS: Filmklubben är endast för medlemmar. Vi får plats 25 stycken i lokalen så det är först till kvarn som gäller. Du når Petter på telefonnummer 0704-792605.

Hjärtliga filmhälsningar

Petter & Jaana

Datum & tid: Fredag 28 februari, 18:00-21:00

Plats: ÅSS-lokalen, Järntorget 7, vån 3

Film: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Genre: drama/kriminaldrama

IMDb: 8,2

År: 2017

Längd: 1 tim 50 min

Skådespelare: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell Berättelsen om en djärv kvinna som tar strid mot den lokala polisstyrkan när hon anser att de är för odugliga för att lösa mordet på hennes dotter.

2020-02-20T14:25:46+02:00 2020-02-20|