Intervjupersoner sökes

Hej!

Jag heter Michaela Karlén och är reporter på Göteborgs-Posten.

Jag planerar att skriva en lite längre text om ångestsyndrom som (helt eller delvis) tar sig uttryck i hälsoångest (hypokondri). Vad det faktiskt innebär, hur man vet om man behöver söka hjälp, vad det finns för behandling och så vidare.

Därför hade jag gärna kommit i kontakt med någon eller några i Göteborgsområdet som känner igen sig i det och som kan träffas och berätta om sin vardag, historik, vad som fungerar bra, vad som fungerar mindre bra och så vidare – mycket på personens villkor och situation såklart. Det är självklart helt frivilligt! De som intervjuas är i sådana fall med i artikeln med namn och bild.

Vill man prata med mig eller har frågor kan man höra av sig till mig genom att ringa eller smsa på 073-365 58 19 eller mejla på michaela.karlen@gp.se

Allt gott! Vänligen,

Michaela

2020-02-19T15:09:18+02:00 2020-02-19|