Nu söks personer som diagnostiserats med depression till en studie!

För närvarande genomförs en studie vid institutionen för socialt arbete, Göteborgs universitet, som syftar till att förstå tankar och upplevelser av depression. Det är dina erfarenheter av hur något omvälvande i din syn på din omvärld eller tillvaro förändrades under din depression som står i centrum. Där detta kan upplevs vara svårt att förklara för andra personer. Syftet med studien är att denna ska förbättra behandlingsmöten mellan personer med depression och professionella.

Är du intresserad av att delta i studien? Tag då kontakt med Elias Ternström via telefon eller mejl. Då får du mer information och vi kan diskutera om och hur vi går vidare. Du kommer även få ett informationsbrev med mer information om studien och vad det innebär att medverka.

Elias Ternström, doktorand i socialt arbete

elias.ternstrom.2@socwork.gu.se

Tel: 073 542 39 45

2019-10-07T12:41:14+02:00 2019-10-07|