Personlig utveckling

Kurs i Personlig utveckling – För bättre självkänsla

Denna 6-veckorskurs vänder sig till dig som är medlem i ÅSS och är redo att ändra ditt liv i positiv riktning, i syfte att stärka din självinsikt och självkänsla. Syftet med denna kurs är att inspirera dig att lära känna dig själv lite djupare, öka din självkänsla och ge dig verktyg att uppleva mer glädje, lugn och harmoni. Allt sker i en lugn och trygg miljö. Kursen kommer att ha fokus på här och framåt där vi varvar teori, samtal individuella övningar och gruppövningar. Under kursens period ingår ett individuellt coachande samtal med kursledaren. För mer information om kursen maila susanne@human-touch.se eller valerie@angestgoteborg.se

Kursledare: Susanne Göransson

Kostnad: 499 kr. Vi fakturerar dig för kursavgiften när du gjort din anmälan. 6 träffar. Endast för medlemmar.

Tid: Torsdagar kl 18:30 – 21:00.

Start: Torsdag 17 oktober.

OBS! Plats: Human Touch Body & Brains lokaler på Pusterviksgatan 15.

Anmälan: via mail till valerie@angestgoteborg.se

Anmälan sker senast 10 september.

Din anmälan gäller endast om du betalt medlemsavgiften. Max 12 deltagare, så först till kvarn

2019-08-20T14:16:21+02:00 2019-08-20|